Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Woningfotografie

Je kunt voor verschillende soorten woningfotografie bij Vastgoed Foto & Video terecht. Onze woningfotografie is van de beste kwaliteit. Op die manier maak je bijvoorbeeld als makelaar een verpletterende eerste indruk op de bezoekers van Funda, je eigen website of social media. Wij kunnen je woning op verschillende manieren fotograferen naast de “standaard manier”, zodat je jezelf echt in de kijker speelt. Denk aan vastgoed fotografie, Google fotografie, hoogtefotografie en drone fotografie.

Woningfotografie voor makelaars: combinatiepakketten

Je kunt kiezen voor het fotograferen van woningen met 360 graden woningfotografie. Deze combinatie zorgt ervoor dat potentiële kopers op een interactieve manier de woning achter hun computer of hun tablet/smartphone kunnen bekijken. Je kunt vanuit diverse standpunten 360 graden in de rondte kijken. Op die manier krijgen potentiële kopers een beter beeld van te voren. Het resultaat? Serieuze aanvragen omdat geïnteresseerden zich van te voren al goed hebben kunnen oriënteren.

3d-fotografie met Matterport

3D-fotografie doen wij met Matterport. Met behulp van Matterport zijn er verschillende mogelijkheden binnen 3d-fotografie. Door gebruik van Matterport krijgen potentiële kopers een unieke online beleving. Je bezoekers kunnen bijvoorbeeld virtueel rondwandelen in de beoogde woning, snel tussen verdiepingen schakelen, de omgeving bekijken met behulp van 360 graden beelden en zichzelf virtueel verplaatsen in het gebouw. Nieuwsgierig geworden? Doe de virtuele tour zelf!

Hoogtefotografie met hoogtestatief

Ook het fotograferen van je woning met een hoogtestatief van 6 tot 8 meter is een optie. Hierdoor krijgt je woning en de directe omgeving in zijn geheel in beeld. Door woningfotografie te combineren met hoogtefotografie, zorg je ervoor dat potentiële kopers net meer informatie krijgen over je woning. Ook val je door deze foto’s eerder op tussen het overige woningaanbod. Hoogtefotografie leveren altijd indrukwekkende foto’s op. Of wat te denken van dronefotografie? Ideaal als naast je huis ook de omgeving van meerwaarde is. Lees meer over dronefoto- en videografie.

Over Vastgoed Foto & Video

Je profiteert van verschillende voordelen als je kiest voor Vastgoed Foto & Video. Ten eerste staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige fotografie en video’s. Vanwege ons kleine team, kunnen wij snel schakelen en werken wij zeer efficiënt. Een afspraak plannen we in dezelfde week dat je bij ons een opdracht plaatst in.
Binnen 48 uur zorgen wij dat de levering plaatsvindt. Uiteraard zijn jouw wensen en de wensen van je makelaarskantoor leidend. Vastgoed Foto & Video zet zich ook in voor bedrijven en particulieren.

Contact met woningfotograaf Vastgoed Foto & Video

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Naast woningfotografie, kunt u voor nog veel meer diensten een beroep op ons doen. Voorbeelden zijn een video tour, inmeten, plattegronden en artist impressions. Lees verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact met Vastgoed Foto & Video

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan