Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Virtuele tour met Matterport

De droom van elke makelaar is het een virtuele tour binnen een huis aan te bieden op Funda met behulp van Matterport. Dit is nu eindelijk mogelijk. Met deze tool is het mogelijk om een gedetailleerde 3D-scan te maken van een woning. En niet zomaar een 3D-scan, je geeft de mogelijkheid aan de kijker om een virtuele tour te volgen, het huis als dollhouse te bekijken en te bezoeken door te klikken op de gewenste kamer én als 3D-plattegrond. Het beeld van een woning is op deze manier zo compleet mogelijk. Klinkt dit nogal abstract voor je? Bekijk zelf de virtuele tour via Matterport en laat je verrassen.

Betaversie Matterport beschikbaar bij virtuele tour

Het was lange tijd niet mogelijk om Matterport te integreren bij een virtuele tour. De reden was dat Matterport een gesloten systeem is. Door corona echter, werd een virtuele tour op afstand belangrijker om te realiseren zodat bezichtigingen toch door konden gaan. Daarom hebben ze bij Funda er hard aan gewerkt om Matterport toch aan te bieden aan makelaars. Ondertussen is een betaversie van Matterport beschikbaar. Om de 3D-plattegrond te realiseren heb je een speciale camera nodig. Vastgoed Foto & Video als fotograaf voor woning verkoop beschikt over deze camera en kan voor jou dus 3D-scans maken van een woning.

Voordelen Matterport

Je profiteert van verschillende voordelen door een woning op Funda te presenteren met Matterport. Het beeld dat een consument van de woning krijgt bijvoorbeeld, is veel realistischer en gedetailleerder dan alle andere media die je hiervoor kunt gebruiken. Een ander voordeel is dat de consument nagenoeg letterlijk door de woning wandelt, alleen dan vanuit de luie stoel. Het is vergelijkbaar met Google Streetview voor zowel uw tuin als binnen in uw woning. Leuk van Matterport is dat bezoeker de woning kan inrichten met eigen meubilair door hiervan een scan te maken. Met de 3D-plaatjes kunnen bezoekers schuiven om te kijken hoe ze in de woning hun eigen meubels neer zouden zetten. Op die manier gaat de woning al veel meer leven voor bezoekers. Matterport is ook handig om te gebruiken om de woning nog eens te bezoeken. Tot slot, is Matterport ideaal om te delen en familie en vrienden van de bezoekers krijgen snel een beeld van de woning.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan