Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Videotour

Vastgoed Foto & Video is naast professionele woningfotografie ook gespecialiseerd in video. We kunnen in plaats van foto’s te tonen, potentiële kopers ook meenemen via een video tour door de woning. Door de potentiële kopers een video te laten zien, gaat de woning en de directe omgeving nog meer leven. Door deze belevenis kun je nog beter een positief gevoel en de juiste sfeer overbrengen dan alleen tekst en foto’s te laten zien.

Woningvideo's

De video tour kun je zowel gebruiken op Funda, op je eigen website en op social media. Door gebruik te maken van een video tour, is bovendien bewezen dat het effectievere bezichtigingen oplevert. Potentiële kopers hebben immers ook een beter beeld van de woning, de omgeving en weten sneller of de woning aansluit op hun wensen.

 

 

Interesse?

Heb je interesse in onze video’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan