Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Inmeten

Inmeten van een woning is zeer belangrijk. Het voorkomt dat je als makelaar potentiële kopers een foutieve plattegrond van de woning toont.

Het inmeten is een ingewikkeld proces dat je met een gerust hart aan Vastgoed Foto & Video kunt overlaten. Als inmeter schetst Vastgoed Foto & Video de gebruiksoppervlakte van de woning die onderverdeeld is in 5 groepen. Per woning wordt het gebruiksoppervlak wonen, overige inpandige ruimte, gebouwgebonden buitenruimte (indien deze aanwezig is), externe bergruimte(n) en de bruto inhoud van de woning gemeten.

Op locatie

Het inmeten van een woning doen wij altijd op locatie conform de wettelijk geldende norm ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte wonen’ gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie geldt voor de gehele branche en verzekerd jou ervan dat de maten niet afwijken als een ander de maten vaststelt. Vastgoedfotovideo werkt met een lasermeter om de afmetingen te bepalen.

Een groot voordeel van Vastgoed Foto & Video is, dat wij dezelfde week nog een afspraak maken als je ons wilt inschakelen voor het inmeten van een woning. Daarbij richten wij ons naar jouw agenda.

NEN 2580 meetrapport

Indien gewenst kunnen wij de resultaten van het inmeten in een zogenaamd NEN 2580 meetrapport presenteren. In dit meetrapport tref je een duidelijke meetstaat aan, die wordt aangevuld met een verdeel- of ruimtestaat. Alle bouwlagen zijn helder in kaart gebracht en er wordt uitgelegd welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Je krijgt eveneens een toelichting op het gebruikte vakjargon. Tot slot, voegen we een NEN2580 meetcertificaat bij.

Wij bieden het NEN 2580 meetrapport aan voor een hele scherpe prijs. Informeer er vrijblijvend naar.

* Het meetrapport is conform de ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte wonen’ gebaseerd op de (NEN 2580).

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan