Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Hoogtefotografie

In plaats van dronefotografie, kun je ook kiezen voor het fotograferen van de woning met een hoogtestatief. Net als bij dronefotografie maak je met behulp van een hoogtestatief van 6 tot 8 meter* hoog gebruik van een ander perspectief. Je brengt de woning en de directe omgeving met behulp van hoogtefotografie geheel in beeld, in plaats van de focus te leggen op een bepaalde ruimte.

Het voordeel van hoogtefotografie

Hoogtefotografie heeft verschillende voordelen. Door fotografie op hoogte te combineren met woningfotografie van Vastgoed Foto & Video, verras je potentiële kijkers en geef je hen net dat beetje meer informatie over de woning, de straat en de directe omgeving. Bovendien valt de woning tussen het andere aanbod huizen meer op door gebruik te maken van hoogtefotografie. Deze manier van fotografie levert bovendien altijd aantrekkelijke foto’s op.

 

Hoogtefotografie

Bekijk voorbeelden van woningen die gefotografeerd zijn met een hoogtestatief en laat je overtuigen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over fotografie op hoogte.

 

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan