Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Dronefotografie & videografie

Om alle hoeken van een woning inclusief de omgeving in beeld te brengen, is dronefotografie een ideale manier om dit op een professionele wijze te realiseren. Met dronefotografie als onderdeel van onze woningfotografie maakt een foto pas echt indruk omdat het huis en de omgeving in één beeld worden samengebracht. Het grote voordeel van dronefotografie is het adembenemende resultaat. Tevens geef je potentiële kopers een perspectief dat zij zelf niet kunnen zien, als zij het huis bezichtigen. Dronefotografie is aan te raden als de woning een mooie omgeving heeft die de waarde van het te verkopen object groter maakt en je er echt indruk mee maakt. Bekijk de voorbeelden op onze website maar eens.

Dronevideo's

Steeds vaker zie je ze: drones! En nu kun je ze ook gebruiken voor de verkoop van woningen. Om de sfeer te proeven in die ene gezellige wijk of eens rond te kijken bij dat landgoed op dat grote perceel, is het maken van een drone video een absolute aanrader. Het geeft naast de woning en de tuin tevens handige extra informatie aan potentiële kopers. Denk aan een supermarkt die op steenworp afstand ligt of de kinderspeeltuin aan het einde van de straat.

Video drone inschakelen?

Heb je bepaalde huizen in het huizenaanbod waarover je twijfelt hoe je die het beste onder de aandacht kunt brengen bij potentiële kopers? Wil je eens sparren over het inzetten van video of een video drone? Neem gerust contact met ons op. We bekijken dan wat de beste optie is voor de woning(en) in kwestie. Wil je meer weten over onze dronefoto’s- of videografie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan