Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Contact met Vastgoed Fotovideo

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw makelaarskantoor of ben je benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt Vastgoed Foto & Video telefonisch bereiken op  0318 891 586 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aanOp zoek naar een vastgoed fotograaf?

Bij Vastgoed Foto & Video ben je verzekerd van vastgoedfotografie en video’s van de beste kwaliteit. Tevens kan Vastgoed Foto & Video snel schakelen omdat wij met een klein team werken.

Anders dan bij grote bedrijven, waar je er in de regel minimaal 7 werkdagen over doet om een afspraak in te plannen, maken wij wanneer je een opdracht bij ons plaatst dezelfde week nog een afspraak bij jou op locatie. Levering is binnen 48 uur en wij zetten de wensen en eisen van jou en jouw makelaarskantoor centraal. Ons klantvriendelijke personeel staat graag voor je klaar! Naast verschillende manieren van fotografie kun je ook voor inmeten, plattegronden en artist impressions bij ons terecht.

Stel je vraag

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw makelaarskantoor of ben je benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met Vastgoed Foto & Video. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.