Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

360 graden fotografie

Met 360 graden fotografie als onderdeel van woningfotografie geef je potentiële kopers een goede impressie van een woning op een interactieve manier. Uiteraard is onze 360 graden fotografie, net zoals Google fotografie geschikt voor elk apparaat (desktop, tablet en smartphone). Potentiële kopers kunnen door zelf te slepen met de muis (of hun vinger op een tablet of smartphone) online door de woning en de verschillende kamers heen bewegen, alsof ze er zelf zijn.

Waarom 360º graden fotografie?

Kopers kunnen daarom met 360 graden fotografie beter van te voren afwegen of een bezichtiging van de woning de moeite waard is. De oriëntatie op de woning wordt door geïnteresseerde kopers dus op deze manier vooraf gedaan en hierdoor krijg je serieuze(re) kijkers voor de woning.

Eigen logo

Vind jij het ook niet mooi als je bij een 360º graden foto naar beneden kijkt en de poten van het statief ziet? Daar hebben wij een oplossing voor! Wij zetten het logo erin van jouw makelaarskantoor! Dit maakt het net een stukje professioneler.

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan