Menu

Waarom een woningfotograaf inhuren?

Op zoek naar een woningfotograaf? Vastgoed Foto & Video helpt je graag verder. Het is belangrijk om de juiste foto’s van jouw woning te laten maken, zodat potentiële kopers het juiste beeld krijgen van jouw woning. Wij bieden veel meer dan alleen reguliere vastgoedfotografie. Vastgoed Foto & Video is in te huren als jouw woningfotograaf in Veenendaal en omstreken. Maar wanneer is een woningfotograaf nog meer van belang? We leggen het je graag uit. 

Woningfotograaf inhuren

De woningfotograaf inhuren? De verkoop van je huis is een belangrijke gebeurtenis, die je vast zo snel mogelijk afgehandeld wil hebben. In dit proces moet alles tot in de puntjes geregeld zijn, en het liefste zo overzichtelijk mogelijk. Daarom is het fijn om hierin ontlast te worden. Voor diverse soorten woningfotografie kun je terecht bij het team van Vastgoed Foto & Video. Snel kopers trekken? Kies voor 360-graden fotografie of een virtuele tour met Matterport! Als je ons kiest als fotograaf voor de verkoop van jouw woning, is ons streven om binnen zeven dagen een afspraak met je in te plannen. 

woningfotograaf-inhuren

Dé fotograaf voor woning verkoop

Wanneer je een fotograaf voor de verkoop van je woning zoekt, is het belangrijk dat je gelijk met de juiste partij in zee gaat. Vastgoed Foto & Video is de aangewezen optie voor jou! Wij werken met een klein professioneel team en hierdoor kunnen wij snel schakelen. De eisen van je makelaarskantoor staan bij ons centraal. Wij leveren na 48 uur op. Als fotograaf voor de verkoop van jouw woning zorgen we direct voor de juiste impressie op funda, social media of voor jouw eigen website. 

Werkwijze woningfotograaf

Benieuwd naar de werkwijze van een woningfotograaf? We vertellen je graag meer. Heb je ook een plattegrond nodig? Dit is geen probleem voor de woningfotograaf. Wij plannen binnen zeven werkdagen een afspraak in met onze klanten. Als de dag aanbreekt dat we langskomen, moet je op een paar zaken letten;

  • De auto in de straat parkeren;
  • Alle overige spullen opruimen;
  • Alle tuinspullen in de schuur opbergen;
  • Snoeren en/of kabels wegwerken. 

Vastgoed Foto & Video doet samen met de klant nog een kleine check voordat jouw huis wordt gefotografeerd. Wij bieden ook de service inmeten aan, waarbij jouw woning wordt verdeeld in verschillende groepen. Daarna meet de woningfotograaf alles precies uit, conform de wettelijke norm ‘Meetinstructie gebruiksoppervlakte wonen’. Is je woning toe aan een frisse uitstraling? Overweeg dan een artist impression

Jouw woning indelen: de verschillende ruimtes

Om een goed beeld te krijgen van de woning die verkocht moet worden, deelt de vastgoedfotograaf woningverkoop de woning in vijf verschillende groepen in. Ten eerste het gebruiksoppervlak van de woning. Ten tweede: overige inpandige ruimte van de woning. Denk hierbij aan een kelder of garage. Daarna kijken we naar de gebouw gebonden buitenruimte, eventueel balkon of overkapping. Ook wordt de externe bergruimte meegenomen, hier bedoelen we een losse schuur of losse garage mee. Tot slot meten we de bruto inhoud van de woning. 

Contact opnemen met Vastgoed Fotovideo

Benieuwd naar de kosten van Vastgoed Foto & Video of meer informatie inwinnen voor je makelaarskantoor? Twijfel niet, neem contact met ons op! Bied je huizen aan die lastiger onder de aandacht gebracht kunnen worden? Overweeg dan eens drone en videografie. Door de drone krijgen potentiële kopers een veel beter beeld van de woning.