Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Plattegronden

Tijdens het inmeten hebben wij schetsen gemaakt van de woning. Datzelfde geldt voor de plattegrond per woonlaag. Deze plattegrond is voorzien van vierkante meters en kubieke meters die we hebben bepaald tijdens het inmeten. De plattegronden kunnen wij aanleveren in kleur in 2-D en 3-D: net wat jouw voorkeur heeft. Een combinatie is eveneens mogelijk.

Floorplanner (digitaal uitwerken)

De geschetste plattegronden die wij hebben gemaakt tijdens het inmeten, dienen als voorbeeld voor de digitale uitwerking. We kunnen de plattegronden standaard aanleveren, met ingevuld interieur en/of exterieur. Hierbij kun je denken aan plattegronden met meubilair, een tuin of terras. Heb je bepaalde wensen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijvoorbeeld de plattegrond ook met kenmerken van je huisstijl opmaken (waaronder een bepaalde kleur en je logo).

Het laten maken van een digitale plattegrond is belangrijk voor professionele woningfotografie, want het is belangrijk bij de verkoop van een woning. Dat is natuurlijk ook wel logisch, want potentiële kopers krijgen een goed beeld van de verschillende ruimtes, de grootte ervan en wat de mogelijkheden zijn van de woning.

Integratie digitale plattegronden diverse media

De floorplanners worden zo gemaakt, dat je ze snel en direct kunt toepassen uploaden op Funda. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat je de plattegronden op je eigen website kunt zetten en tevens kunt gebruiken voor offline promotiedoeleinden, zoals een brochure of flyer.

Plattegronden bestellen

Wil je het laten maken van (digitale) plattegronden uitbesteden? Informeer dan naar de scherpe tarieven van ons fotografie bedrijf.

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan