Menu

Matterport tour in plaats van een woningvideo

Met een matterport tour kun je als makelaarskantoor de potentiële kopers van een huis in jouw portefeuille een virtuele bezichtiging geven geheel in 3D. Net alsof de kopers er zelf in levende lijve rondlopen. En dat gewoon vanuit de luie stoel. Het grote verschil met een woningvideo is dat de kopers zich kunnen verplaatsen in de woning door te klikken naar markeringspunten en op die manier de woning vanuit een hele andere hoek bekijken. Dat geldt voor elke kamer in de woning: de kopers klikken simpelweg op de ruimte die zij willen bekijken en de matterport tour begeleidt ze door de gekozen kamer. Vergelijk het met Google Streetview waarin je jezelf op de plek kunt zetten in een stad die jij wilt. Een matterport tour is daarom een ideaal alternatief voor een woningvideo. Daar blijft het niet bij. Naast een matterport tour krijg je de optie om de woning in dollhouse versie te bekijken en een 3D plattegrond. Hoe dat eruit ziet zie je in deze matterport tour.
matterport tour

Matterport tour in 3D

Er zijn verschillende voordelen van een matterport tour in 3D als je kiest voor het totaalpakket van Vastgoed fotovideo:

  • Jeroen Bos kan een zeer scherpe prijs bieden voor zijn virtuele tours zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Hij maakt de matterport tour met de Ricoh Theta Z1. Deze professionele en ​​compacte 360 graden camera biedt de hoogste kwaliteit om de complete omgeving vast te leggen in 23 megapixels.
  • De camera kenmerkt zich door zijn snelheid en de kwaliteit bij het vastleggen van diverse omgevingen in verschillende omstandigheden. Denk aan de matterport tour in 3D binnen, buiten, bij daglicht of zelfs midden in de nacht.

Op die manier onderscheiden jij en je collega’s je echt van andere makelaarskantoren.
matterport tour met de Ricoh Theta Z1

Matterport & Funda

Als makelaar is het algemeen bekend dat potentiële kopers zich 99 procent van de gevallen eerst op Funda oriënteren, voordat zij schakelen met jou als makelaarskantoor. Hoe hoger de ranking op Funda van de woningen in jouw portefeuille, hoe beter dat is voor potentiële kopers die schakelen met jouw kantoor. De hoogte van jouw positie op Funda wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid media die je uploadt van de woning. Hoe meer media je uploadt hoe beter dat is voor je ranking. Dan is het mooi meegenomen dat naast de matterport tour van Vastgoed fotovideo ook losse 360 foto’s zijn inbegrepen. Lees er meer over in onze eerder geschreven blog over het het belang van de ranking op Funda.

Voorwaarden bij afname van het pakket

Heb je interesse in een matterport tour pakket van Vastgoed fotovideo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij afname van het pakket is de hosting voor de eerste 3 maanden inbegrepen. Kies je voor 3 maanden hosting extra, dan bedragen de kosten €25,-.

Ja, ik wil meer weten over het matterport tour pakket van Vastgoed fotovideo of bel direct met Jeroen via 0318 891 586.