Menu

Hoge kwaliteit

Flexibel

Levering binnen 48 uur

Klantvriendelijk personeel!

Artist Impressions

Heb je als makelaar verschillende “opknappers” in je huizenaanbod, dan heb je baat bij onze artist impressions. Met deze techniek kunnen wij woningen die niet meer van deze tijd zijn qua inrichting of relatief uitgeleefd zijn, nieuw leven inblazen. Voor potentiële kopers is het tijdens een bezichtiging niet altijd makkelijk om door de huidige staat van een woning heen te kijken. Door een artist impression te maken, geven wij ze een idee van de mogelijkheden met een digitale make-over van het interieur van de woning.

Mogelijkheden digitale make-overs

Naast een digitale make-over van het interieur, kunnen wij dit ook realiseren voor het exterieur. Het kan zijn dat de gevels van een woning in zeer slechte staat verkeren of dat de tuin een zooitje is. Door een make-over geef je potentiële kopers een idee van de mogelijkheden. Tot slot, kunnen wij met 3D-animaties objecten realiseren die er op dit moment niet zijn. Voorbeelden hiervan zijn een aanbouw, een uitbouw, een zwembad of een terrasoverkapping. Met 3D-animaties kun je diverse doelgroepen bereiken (ook het hogere segment kun je hiermee aantrekken, want de woning wordt immers een stuk luxueuzer).

Bij onze make-over richten wij de woning in volgens de laatste trends in. Je zult verbaast staan over hoe echt het allemaal lijkt.

Vastgoed Foto & Video inschakelen

Ben je benieuwd wat wij voor een bepaalde woning in je huizenaanbod kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wat kost een vastgoed fotograaf?

Als makelaar weet je zelf hoe belangrijk het gebruik maken van professioneel hoogstaande foto’s en video’s is.

Door deze te presenteren op je eigen website, social media en Funda maak je een goede eerste indruk om een woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. En je weet zelf dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vastgoed Foto & Video en ontdek onze scherpe tarieven voor kwalitatief hoogstaande woningfotografie - en videografie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan